Garages

Garages - Garden Construct Tuinhuizen
Garages - Garden Construct Tuinhuizen
Garages - Garden Construct Tuinhuizen
Garages - Garden Construct Tuinhuizen
Garages - Garden Construct Tuinhuizen
Garages - Garden Construct Tuinhuizen
Garages - Garden Construct Tuinhuizen
Garages - Garden Construct Tuinhuizen

Een garage in hout voor je auto

Misschien ben je niet enkel op zoek naar een opbergruimte maar zoek je een veilige en afgesloten ruimte voor je auto. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment garages aan die aan al jouw behoeften voldoen. Net als onze andere constructies worden onze garages aangeboden in verschillende afmetingen en uitgevoerd met duurzame houtsoorten naar jouw keuze.

Of je nu de voorkeur geeft aan een plat dak of een zadeldak, een opendraaiende houten poort of een sectionale poort, met of zonder automatisatie, wij bieden diverse opties om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Ons ervaren team staat klaar om samen met jou een ontwerp te realiseren dat perfect past bij jouw behoeften en voorkeuren.

We streven ernaar om een garage te leveren die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aansluit bij jouw woning en omgeving. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale garage te creëren. We zijn er om je te helpen bij elke stap van het proces, van het ontwerp tot de installatie, zodat je met een gerust hart je voertuig kunt opbergen.

Houten garage laten maken

Hieronder lees je alvast meer over enkele veel gekozen houtsoorten uit ons uitgebreid aanbod.  Padouk, Thermo Vuren en Thermo Ayous (thermo-wood) zijn onderhoudsvrije houtsoorten die veel worden gebruikt in verschillende bouw- en constructietoepassingen vanwege hun unieke eigenschappen en esthetische aantrekkingskracht.

Houten garage in padouk

Padouk, afkomstig uit West-Afrika, staat bekend om zijn opvallende roodbruine kleur die na verloop van tijd mooi vergrijst onder invloed van weersomstandigheden. Het hout heeft uitstekende duurzaamheidseigenschappen en is van nature bestand tegen schimmels en insecten. Door zijn natuurlijke weerstand tegen vocht is Padouk ideaal voor buitentoepassingen zoals gevelbekleding, terrassen en tuinconstructies.

Houten garage in thermo vuren

Thermo Vuren is behandeld door middel van een thermisch modificatieproces, waarbij het hout wordt verhit tot hoge temperaturen. Dit proces verbetert de duurzaamheid, stabiliteit en isolatiewaarde van het hout. Het resultaat is een houtsoort met een warme, donkere kleur en een verbeterde weerstand tegen vocht, schimmels en insecten. Thermo Vuren wordt vaak gebruikt voor gevelbekleding van bijvoorbeeld tuinconstructies.

Houten garage in thermo ayous

Thermo Ayous ondergaat een vergelijkbaar thermisch modificatieproces als Thermo Vuren, wat resulteert in een houtsoort met verbeterde duurzaamheid en stabiliteit. Het hout heeft een lichte kleur en een karakteristiek, gelijkmatig nerfpatroon en grotendeels vrij van knoesten. Door zijn goede bewerkbaarheid en stabiliteit is Thermo Ayous geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder gevelbekleding, terrassen, en interieurafwerkingen zoals wandbekleding en meubels.

Al deze houtsoorten bieden unieke voordelen en esthetische mogelijkheden, waardoor ze populaire keuzes zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De keuze voor een specifieke houtsoort hangt af van de gewenste uitstraling, duurzaamheidseisen en toepassingsgebieden van het project.

Wenst u een houten garage?
Vraag hier info of een offerte !